Farvepasta

A.B. Fibers leverer farvepasta til polyester i alle RAL farver, alle British Standard farver, guld, sølv og bronze samt forskellige neon farver.

A.B. Fiber er dansk distributør og forhandler af produkter fra West & Senior som siden 1952 har været førende producent og leverandør af farvepigmenter til polymerindustrien.

Farvepastaen kan benyttes til brug for indfarvning af polyester og andre resiner. Farvepastaen kan produceres i forskellig viskositet afhængig af indfarvningsmetoden og kan produceres specielt med lav viskositet for virksomheder der tilfører med pumpe.

Farvepastaen kan ligeledes benyttes til indfarvning af gel- og topcoat. Indfarvningen kan foretages direkte fra os, eller hos kunden selv, præcis som det ønskes. Det er muligt at levere farvepasta i 1 kg styrenopløselige poser (faspak) der tilføres klar gelcoat, 5 og 25 kg spande samt tromler og IBC tanke.

A.B. Fibers leverer farvepasta til polyester i alle RAL farver, alle British Standard farver, guld, sølv og bronze samt forskellige neon farver.

West & Senior har mulighed for at lave farvematch. Kontakt os for at høre nærmere og for udlevering af komplet farvekort.

Produktionsmetode

West & Senior producerer farvepastaen ved at smelte farvepigmenterne sammen. Denne metode er en ny og forbedret metode og differentierer sig fra andre producenter og man vil opleve, at farvepastaen har bedre indfarvningsevne samt at pigmenterne er sammensmeltede, ikke skiller og at farvepastaen har en længere holdbarhed.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.